Taller de ball folk i ballada al carrer

Actualitat

Els dies 16 i 23 d’agost, taller amb Mònica Calaf, Roser Montserrat, Núria rafecas i Ricard Serra. Dissabte 8 de setembre ballada amb La Portàtil FM

Òmnium Alt Penedès ha preparat dos tallers de folk per aprendre i passar-s’ho bé ballant. El primer dijous ballarem: Ball del Rogle, Cercle Circassià, Hassapico Nostàlgic, Xotis, Polca de Sant Celoni, Polca de l’Estrella, Carnaval de Lantz, Els set salts, Sardana curta i Tzadik Ka’Tamar. I el segon: Entrada del Ball de gitanes del Vallès, La Bolangera, Vals familiar, Mazurka, Ball Pla, Jota de Majorales i Xampanya. En els dos casos serà a la Plaça de la Sardana de Vilafranca del Penedès.

Per dissabte 8 de setembre hi ha prevista una Ballada al carrer, a la Plaça de Sant Joan de Vilafranca amb la presència de La Portàtil FM.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.