Tancament de campanya dels voluntaris lingüístics

Actualitat

,,,

El passat 19 de juny, en un acte presidit pel Primer Tinent d’Alcalde Ramon Bassas, es va celebrar, al Centre Cívic del Pla d’en Boet, el tancament de la desena i onzena edició del Voluntariat per la Llengua que han tingut lloc durant aquest curs.

Un centenar de persones van assitir a aquest acte de cloenda que també comptà amb la presència de la presidenta d’Òmnium Cultural de Mataró, Mercè Colomer, del Tercer Tinent d’Alcalde i president del Centre de Normalització Lingüística del Maresme, Francesc Teixidó i la directora d’aquest centre, Maria Fradera. Després de rebre les gràcies per la seva contribució a l’enfortiment de la nostra llengua i de la cohesió social, es va lliurar a voluntaris i aprenents els certificats acreditatius de la seva participació en el programa. A continuació, es va cloure la vetllada amb un berenar.

En les dues edicions del curs 2007-2008 han participat en el programa un total de 155 parelles d’Òmnium Cultural i del Centre de Normalització Lingüística. El Voluntariat per la Llengua iniciarà una nova edició i reprendrà les trobades lingüístiques a partir de setembre. Des d’Òmnium Cultural us animem a participar-hi!