Terrassa celebrarà la Nit del Misteri el 25 de juny

Actualitat

La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, assistirà al lliurament del guardons literaris

La Jazz Cava de Terrassa acollirà la celebració de la Nit del Misteri el proper 25 de juny. Organitzada per Òmnium Terrassa des de l’any 1986, s’hi lliuraran els següents premis:
 
  • 23è PREMI FERRAN CANYAMERES DE NOVEL·LA
  • 26è PREMI F. CANYAMERES DE NARRACIONS CURTES
  • 20è PREMI MARIA ROVIRA
  • 13è PREMI M. MONTSERRAT OLLER
  • 10è PREMI DE POESIA ENRIC GALL
 
El Premi Ferran Canyameres de novel·la d’intriga és el mes antic del país del seu gènere i amb la dotació més alta malgrat haver-la hagut de rebaixar els darrers anys.

Des de l’any 1986, Òmnium Cultural Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa convoca el PREMI DE NARRACIONS FERRAN CANYAMERES en homenatge a l’il·lustre escriptor terrassenc nascut el 1898 a Terrassa i mort a Barcelona el 1964.
 
Al 1990 és produeix una convocatòria doble: la del IV PREMI FERRAN CANYAMERES DE NARRACIONS CURTES i la del I PREMI FERRAN CANYAMERES DE NOVEL·LA.
 
Des de llavors, els dos premis Ferran Canyameres, que es convoquen anualment, es lliuren durant l’inici del solstici d’estiu i les obres premiades es publiquen per la diada de Tots Sants, que es correspon amb el solstici d’hivern.
 
Durant aquest l’acte de lliurament dels dos premis Ferran Canyamenres s’aprofita també per atorgar el PREMI MONTSERRAT OLLER per alumnes de cicle superior de primària, el PREMI MARIA ROVIRA per a alumnes d’ensenyament secundari en els seus dos nivells i el PREMI DE POESIA ENRIC GALL.


Més informació dels premis al web: http://nitdelmisteri.omniumterrassa.cat, o per correu:[email protected]
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.