T’esperem al Fòrum de les Lluites Compartides!

Actualitat

El dissabte 5 de novembre se celebra a l’edifici històric de la UB — escenari de tantes lluites emblemàtiques del passat — el Fòrum de Lluites compartides, el primer gran acte d’aquesta nova campanya d’Òmnium Cultural. T’hi esperem!

Arriba el primer gran acte de la nova campanya d’Òmnium Cultural, Lluites Compartides. Demà dissabte, dia 5 de novembre, l’edifici històric de la Universitat de Barcelona albergarà el Fòrum de les Lluites Compartides, un conglomerat d’activitats ben interessants de temàtiques i formats diversos. Tallers, xerrades, concerts, moltes cares conegudes i un gran ambient per estrenar aquesta campanya que no deixarà ningú indiferent!

Podeu veure tota la programació i inscriure-us a les activitats que us interessin a http://lluitescompartides.cat/forum

 
El tret de sortida el donarà la xerrada ‘Catalunya davant la crisi dels refugiats’, amb Jordi Cuixart (President d’Òmnium Cultural), Raül Romeva (conseller d’Afers Exteriors), Arcadi Oliveres (economista i activista per la justícia social i la pau), Beatriu Guarro (portaveu de Stop Mare Mortum) i Òscar Camps (fundador de Proactiva Open Arms). Moderarà la periodista Rita Marzoa.
 
Durant tot el dia hi haurà un seguit de tallers de temàtiques diverses (dret a l’habitatge, cultura, resistències durant la dictadura, persones discapacitades, llibertat d’expressió, defensa de la llengua i un llarg etcètera).
 
La cloenda de la jornada serà una altra xerrada, aquest cop amb la temàtica ‘Drets socials i drets nacionals: camins paral·lels o confluents?‘ on participaran Neus Munté (consellera de Presidència), Toni Comín (conseller de Salut), Jaume Asens (quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona), Anna Gabriel (diputada al Parlament de Catalunya), Camil Ros (secretari general d’UGT) i Joan Carles Gallego (secretari general de CCOO). Moderarà la periodista Mònica Terribas.

Durant tot el dia hi haurà altres activitats paral·leles, com una Viquimarató i la projecció de diversos documentals de temàtica social. En finalitzar hi haurà concerts a la Plaça Universitat amb Bonobos (actuació acústica), Rosa Sánchez (cantautora del Raval), Jeebli (rap catalano-marroquí) i Ovidi3.

Podeu veure tota la programació i inscriure-us a les activitats que us interessin a http://lluitescompartides.cat/forum. Us hi esperem a tots!