Tot a punt per a l’Assemblea general ordinària 2021 d’Òmnium Sabadell

Actualitat

L’Assemblea general ordinària anual d’Òmnium Sabadell tindrà lloc el dissabte, 11 de desembre de 2021, al Casal Pere Quart (Rambla, 69. Sabadell), a les 10 del matí en primera convocatòria i a dos quarts d’11 del matí en segona. Per fer-nos més fàcil l’organització, us agrairíem que us hi inscriviu mitjançant el formulari que trobareu al final d’aquesta pàgina.

Recordeu:

Dia: dissabte, 11 de desembre de 2021
Lloc: sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69. Sabadell)
Hora: a les 10 h en primera convocatòria; 10.30 h en segona convocatòria. Atenció: si no sou soci/sòcia d’Òmnium, podreu entrar a l’assemblea a partir de les 11.45 h que és quan comença la part oberta al públic.

Horari de les votacions: de 10 h a 10.30 h el mateix dissabte, 11 de desembre de 2021, al Casal Pere Quart, i durant l’assemblea, quan s’arribi al punt 4. Recordeu que podeu conèixer la candidatura presentada a l’enllaç de més avall.

La documentació d’aquesta Assemblea general està a la disposició de tots els socis des de l’1 de desembre. Podeu demanar-la per correu electrònic a [email protected] o recollir-la a la seu (dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 6 a 8 del vespre).

-Acta Assemblea 2020
-Pla de Treball
-Ordre del dia

-Candidatura
-Formulari d’inscripció