Última setmana per col·laborar amb “Catalans want to vote – Human towers for democracy”

Actualitat

Fins dissabte encara pots enfortir l’aixecada simultània de castells per internacionalitzar el dret a decidir · Millorarem la comunicació internacional i la coordinació de l’acció

CatalansWantToVote.cat – Human Towers for democracy” necessita l’última empenta perquè milers de castellers internacionalitzin el dret a decidir el proper 8 de juny. Tens temps fins dissabte 10 de maig per enfortir l’aixecada simultània de castells a set capitals europees i a diverses ciutats catalanes. 


Òmnium fa una crida a continuar col·laborant amb l’acció per garantir l’èxit i el ressò internacional del projecte. Les noves aportacions rebudes al web www.CatalansWantToVote.cat serviran per millorar la comunicació internacional i la coordinació de l’acció.

Assolit l’objectiu mínim dels 120.000 euros (un terç del cost previst del projecte), la campanya de microfinançament continua rebent noves aportacions i, fins ara, ja s’han sumat més de 3.380 mecenes a la pinya per fer l’aixecada simultània de castells.

Impulsada per Òmnium, l’acció “Volem votar- Castells per la democràcia” reivindicarà el dret dels catalans a decidir el seu futur polític el 9 de novembre.

Pots veure un nou vídeo per difondre l’acció o bé el vídeomissatge de Catalans UK i l’ANC England des de Londres, on la Colla Joves Xiquets de Valls aixecarà el seu castell.
 
36 colles castelleres confirmades
L’aixecada simultània de castells en llocs simbòlics de Berlín, Brussel·les, Ginebra, Lisboa, Londres i París també es reproduirà de forma coordinada a Barcelona i a d’altres ciutats catalanes. Ara per ara ja hi ha 36 colles que faran exhibicions castelleres en el marc d’aquesta iniciativa, que vol fer del 8 de juny una diada cívica de país; d’un país que fa pinya per reclamar votar el seu futur a través dels castells, un dels pilars més importants de la cultura catalana.
 
“Catalans want to vote – Human towers for democracy” vol internacionalitzar l’anhel democràtic català. Reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, els castells incorporen alguns dels principals valors universals, com ara l’esforç, el treball comunitari i la solidaritat; uns valors que són també els que Catalunya vol projectar com a país.
 

La iniciativa compta amb diversos col·laboradors: la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i totes les colles participants, les Comunitats Catalanes de l’Exterior, Verkami, l’ANC ExteriorCatalans al món i els supermercats Bonpreu. A més, els mitjans oficials del projecte són: l’AraEl Punt AvuiNacióDigitalVilaWebEl Singular DigitalDirecte i el Racó Català.

Tota la informació del projecte al web www.catalanswanttovote.cat, a Facebook i a Twitter.