Últims dies per presentar-se al premi de poesia Ventura Ametller

Actualitat

El dia 20 de desembre es tanca el termini per presentar obres al premi de poesia Ventura Ametller, un premi promogut per l’associcació Ventura Ametller i que compta amb el suport i la participació d’Òmnium Maresme.

El premi és obert a la participació de persones majors d’edat que presentin un recull de poemes originals i inèdits, en llengua catalana (no publicats en cap format ni sobre paper ni per Internet) fins al moment de tancar aquesta convocatòria. Les obres tampoc hauran d’haver estat guardonades en altres certàmens literaris ni s’hauran d’haver presentat a cap altre concurs pendent d’adjudicació. Tampoc no hauran d’estar compromeses o en tràmits de publicació en cap editorial.

El premi consistirà en la publicació del llibre dins la col·lecció de poesia “Premi Ventura Ametller” de l’editorial Edicions de 1984. L’editorial s’ocuparà que el llibre premiat tingui una àmplia difusió a tots els territoris de parla catalana. L’edició del llibre guanyador sortirà impresa el mes setembre de l’any següent a la convocatòria.

El Jurat estarà format per les següents persones: Carles Duarte, Glòria Farrés, Jaume C. Pons Alorda, Adrià Pujol i Marta Puigventós, que actuarà com a secretària i un representant de l’editorial i un membre de la família de Ventura Ametller, sense veu ni vot però que podran assistir a la deliberació final del jurat.

Consulta les bases aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.