Col·laboreu com a voluntaris en ‘Un poble empresonat’ a Sabadell

Actualitat

El 29 i 30 de juny i l’1 de juliol, diverses entitats de la ciutat portem a Sabadell l’acció “Un poble empresonat”. Per poder-ho dur a terme, ens cal la participació de molta gent, tant per ser dins les cel·les, com per ajudar en tota l’organització i la logística que serà molt complexa. Per això, us demanem la vostra col·laboració!

Aquesta acció, que ja s’ha dut a terme en altres poblacions de Catalunya, consisteix en la instal·lació de dues cel·les, una presó simbòlica, que són ocupades ininterrompudament les 24 hores del dia per persones voluntàries. L’objectiu és posar de manifest, de manera totalment pacífica, el dèficit democràtic que es viu a l’Estat espanyol i la situació injusta, indigna i inhumana de privació de llibertats en què es troben els dirigents de les nostres entitats i els legítims representants del poble, empresonats o exiliats per complir el mandat de les urnes.

Al llarg de tres dies també es faran diverses activitats culturals al voltant de les cel·les: lectura de textos, recitals de poesia, teatre i concerts de petit format, i molts d’altres. Podeu trobar tota la programació aquí..

Si voleu participar-hi com a voluntari, ja sigui dins les cel·les o col·laborant en tota l’organització i logística, només cal que empleneu aquest formulari.

Moltes gràcies per col·laborar-hi!

Més informació sobre Un poble empresonat aquí.