Un poble empresonat

Actualitat

El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, dins del marc de la campanya “Demà pots ser tu”, Òmnium Ciutat Vella vol fer un acte públic de denúncia de la vulneració dels drets humans a l’Estat espanyol, comptant amb la participació de les entitats que treballen en la defensa dels drets i llibertats de les persones.

Aquest acte, que durarà des del dissabte al matí fins al diumenge a la tarda, consistirà en la realització de diverses activitats al carrer  a la Rambla del Raval al voltant de dues cel·les de presó que s’hi instal·laran (les mateixes que han estat a Brussel·les i ja han estat instal·lades en altres indrets del país). Aquestes cel·les seran el símbol de la repressió que s’està patint i de qualsevol situació en què una persona veu violats els seus drets.

Durant tot el dissabte 27 (de les 10 del matí a les 10 del vespre) i el diumenge 28 al matí (de les 10 a les 3 de la tarda), hi haurà vídeos, taules rodones i xerrades, música, vermuts al migdia…, i l’obra de teatre La Tigressa de Dario Fo i Franca Rame, amb Manel Barceló (el dissabte a les 8 del vespre).