Una cadira amb un llaç groc a la tribuna de convidats del Parlament recorda que el president d’Òmnium fa 93 dies que està empresonat

Actualitat

Mauri: “Avui comencem a recuperar les institucions però som lluny de la normalitat democràtica”

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha celebrat l’inici de la dotzena legislatura al Parlament de Catalunya com una mostra que “comencem a recuperar les institucions catalanes” després de l’aplicació de l’article 155, però tot i així ha recordat que “som lluny de recuperar la normalitat democràtica perquè avui a l’hemicicle hi ha 8 escons buits d’empresonats o exiliats”. És en aquest sentit que el vicepresident d’Òmnium ha instat un cop més l’Estat a “tornar a la sensatesa i al diàleg d’on no hauria d’haver sortit mai i permeti aquests 8 diputats ser a les institucions perquè representen bona part del poble de Catalunya”. Una cadira amb un llaç groc a la tribuna de convidats recorda que el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, fa 93 dies que està empresonat a Soto del Real.

Marcel Mauri també ha volgut felicitat el flamant president del Parlament, Roger Torrent, i ha posat en valor que en el seu primer discurs hagi mostrat una “voluntat clara de representar tots els ciutadans, de seguir cosint el país i treballar per la cohesió social”. “Són valors que des d’Òmnium Cultural, amb el nostre president Jordi Cuixart al capdavant compartim plenament”, ha sentenciat.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.