Una demostració del compromís en la defensa de les llibertats

Actualitat

Una demostració del compromís en la defensa de les llibertats

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha demanat al Parlament que doni compliment a la llei del referèndum i faci la declaració d’independència, sense dilació. “Estem convençuts que el Parlament sabrà recollir tot aquest clam popular, la demanda que els catalans tinguem Estat propi i donaran curs a la declaració del referèndum que això vol dir fer la declaració d’independència sense dilació”, ha apuntat Cuixart.  

La capacitat del poble de Catalunya d’aturar el país és una demostració més del ferm convenciment que els catalans i les catalanes avui ens estem jugant la democràcia i les llibertats fonamentals”, ha remarcat Cuixart en el marc de la concentració que la Taula per la Democràcia ha convocat aquest 3 d’Octubre a plaça Universitat de Barcelona, en motiu de l’aturada general.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.