2a Caminada per la Pau

Actualitat

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 2 de juny a l’Arc del Triomf de Barcelona

Òmnium Eixample amb la col·laboració d’ Òmnium Ciutat Vella organitza el proper 2 de juny la Caminada per la Pau per segon any consecutiu. Liderada per setze entitats de diferents disciplines i persones com August Gil i Matamala fortament compromeses amb els valors de la pau, arrencarà a les 12 h. sota l’Arc de Triomf de Barcelona. És un acte que sorgeix de la iniciativa de la Nuri, una veïna de l’Eixample de Barcelona preocupada per la imatge de violència que es va voler atribuir a la nostra societat en les manifestacions de setembre i octubre de 2017.

El tret de sortida el donarà un parlament inicial per la Pau per part de Carles Armengol, seguit d’una preparació a la meditació Txi Kung a càrrec de Patricia Arredondo. Tot seguit, començarà la Caminada on els participants avançaran agafats de la mà, en silenci i vestits de blanc darrere una capçalera amb representants de cada entitat. Per acabar hi haurà música en directe i una cantada final.

Entitats confirmades: Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós AUDIR, Bombers per la República, Budistes per la Pau i Drets Humans, Caputxins de Sarrià, Casa del Tibet, Comunitat Hindú, Comunitat Jueva Progessista BetShalom, Comunitat SIKH, Dialogal, Joventut Multicultural Musulmana, Justícia i Pau, Minhaj ul quran (Camí de Pau), País Conscient, Brahma Kumaris, Associació Ateus Catalunya i Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat.

 

Per qui no sabeu de què estem parlant, aquí us deixem el recull de premsa de l’any passat!

La crònica en format vídeo que va fer Betevé

Recull de fotografies de fotògrafs i particulars

I per fer aquest acte possible necessitarem la teva ajuda! El diumenge 2 de juny ens faran falta voluntaris i voluntàries que ens puguin ajudar amb la decoració del recorregut, les acreditacions i el cordó de seguretat. Ens pots ajudar?

Inscriu-te aquí! → https://form.jotformeu.com/91283063143350