V Premi Rafael Juncadella

Actualitat

Enguany es celebrarà la cinquena edició del Premi Rafael Juncadella d’Òmnium Nou Barris. Hi participes?


El Premi Rafael Juncadella té una voluntat molt clara: reconèixer, projectar i agrair la feina que entitats, associacions i persones compromeses amb el districte fan a favor de la cohesió social.  Nou Barris ha estat des de sempre territori de lluites compartides, i des d’Òmnium Cultural Nou Barris ens sentim propers a tota aquella gent que va lluitar a favor dels drets i de millorar les condicions de vida de la població de Nou Barris, així com amb tota la gent que a dia d’avui segueix amb aquesta lluita. Com a entitat que treballa per la llengua, la cultura i la cohesió social arreu del país, volem posar el nostre granet de sorra en aquesta tasca imprescindible que és la lluita per la cohesió social, a través de la cultura, al districte.

Des d’Òmnium Cultural Nou Barris, doncs, ens adrecem a totes les entitats i persones que treballen en aquesta direcció al districte: moltes gràcies per la vostra feina. Sou imprescindibles.

El dia 5 de novembre de 2021, al centre cívic de Trinitat Nova Som la Pera, va tenir lloc l’acte d’entrega del IV Premi Rafael Juncadella a l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris. Pots veure l’entrega del premi en aquest enllaç

T’hi sumes? 
Presenta candidatura

Bases V Premi Rafael Juncadella

Termini per presentar la candidatura: 20 d’abril al 12 de setembre del 2022.

Fem cultura, fem Nou Barris!