Veu Pròpia s’endú el 1r Premi Ramon Casanovas del Vallès Oriental

Actualitat

Consulta totes les presentacions públiques del documental produït per TV3. La preestrena a Barcelona serà el 15 de desembre i per assistir-hi és imprescindible inscripció prèvia. Feu-la des d’aquí.

L’entitat Veu Pròpia, que aplega persones no nascudes als Països Catalans que defensen que el català ha de ser la llengua vehicular del país, ha guanyat el 1r Premi Ramon Casanovas creat per Òmnium Granollers-Vallès Oriental aquest 2011. Amb aquest reconeixement, Òmnium ha volgut destacar la feina d’un col·lectiu que fa anys que treballa per socialitzar la llengua catalana en espais on el català té poca presència social. El lliurament del guardó s’ha fet en el marc de la XXII Festa de les Lletres Catalanes que l’entitat ha organitzat aquest divendres a la capital vallesana. La vetllada, amb una llarga tradició a la comarca, ha servit també per conèixer els noms dels guanyadors dels altres premis que s’havien convocat.

Així, entre tots els guardons que s’han repartit, cal destacar que dues persones de la comarca, Carles Zafon, de Parets del Vallès, i Marina Cueto, de Santa Maria de Martorelles, han estat els guanyadors del 22è Premi de Novel·la Josep Saperas i del 21è Premi Juvenil de Narrativa, respectivament.La Coral granollerina Amics de la Unió ha posat punt i final a un esdeveniment, que ha comptat amb la presència de personalitats conegudes de la comarca.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.