Vine amb el Quedem? Girona al Pla de l’Estany el 12/07/08

Actualitat

,,,

Què és el Quedem?

El programa Quedem? consisteix en l’organitzaciód’activitats culturals que fomenten el descobriment de l’entorn més immediat.Les activitats s’ofereixen de manera gratuïta a totes les persones de lasocietat catalana, sense que importi la seva procedència. L’objectiu de lesactivitats és que les persones que hi participen es coneguin i es relacionini descobreixin o redescobreixin el territori que els hi és més immediat.

L’únic requisit per a participar en aquestes activitatsés tenir més de 16 anys i viure de manera permanent a Catalunya.

Participa amb el Quedem? en la visitaguiada per l’estany de Banyoles i el seu centre històric

Visitarem el nucli històricde Banyoles per a descobrir els seus racons més emblemàtics, així com elpas de l’aigua a través dels recs de sortida de l’Estany. Llavors,passejarem pel camí de circunvalació, que ens conduirà a l’Estany. En aquestagradable passeig podrem descobrir els esplèndids paisatges de l’entorn, tastarl’aigua de les fonts o contemplar l’esglèsia de Santa Maria de Porqueres entremoltes d’altres activitats. A part de les consideracions d’ordre ecològic imediambiental que ens farà el guia, l’interés de l’activitat rau en l’intensaactivitat econòmica i social que s’ha estructurat al voltant de l’Estany alllarg del temps. És doncs, una molt bona oportunitat per a endinsar-nos en lahistòria banyolina i també per a gaudir d’un espai natural únic de gran valorpaisatgísitc, geològic, ecològic i cultural. Així doncs, us esperem a la visitaguiada que conformarà la darrera activitat del Quedem? d’aquest primer semestre.

On Quedem?

A la parada d’autocars del’Avinguda Ramon Folch (davant dels Jutjats de Girona)

Quan Quedem?

El dissabte 12 de Juliol ales 09.00 h.

Per tal d’organitzar el grup, donar-vosalguna informació i garantir la puntualitat de l’activitat us demanem que hiarribeu 10 minuts abans de l’inici de l’activitat.

Com pucparticipar-hi?

Per assistir-hi només cal quetruque a Òmnium Cultural Girona (972 206213) o enviant un correuelectrònic a [email protected].L’activitat és gratuïta. Les places són limitadesi s’assignararn per rigorós ordre d’inscripció.