Vols col·laborar amb Òmnium Anoia?

Actualitat

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Com molt bé saps, el país  està passant per un moment complicat a nivell lingüístic, social i polític. A Òmnium Cultural, i a Òmnium Anoia en particular, pensem que és més important que mai enfortir-nos com a societat civil organitzada per continuar actuant de la millor manera possible en tots aquells àmbits en què ens juguem el futur: la llengua i cultura catalanes, per revertir el retrocés de l’ús social, la cohesió, perquè cap país no pot ser lliure si no ho és la seva gent, i la defensa dels drets civils i polítics, com el dret a l’autodeterminació, per viure en una República catalana.

És justament en les situacions més complicades que el país ha demostrat la seva millor versió i, de fet, convivim amb moltes entitats que cada dia s’arremanguen en camps molt diversos per millorar la societat. Estem implicats en un gran nombre de projectes en cadascun d’aquests àmbits estratègics i, al mateix temps, actuem a tots els nivells per fer possible noves maneres de treballar que facin avançar l’independentisme. 

Alhora, ens adonem que cada cop necessitem més persones que voluntàriament es comprometin en el funcionament ordinari d’Òmnium Anoia. Per poder tenir la seu oberta de dilluns a divendres de 19.00 a 20.30, per exemple, ens calen voluntaris i voluntàries que, en la mesura que els sigui possible, puguin oferir 90 minuts del seu temps cada dues o tres setmanes. A més, com a voluntari o voluntària també pots ajudar a donar un cop de mà en campanyes i mobilitzacions que es vagin organitzant a nivell nacional i local.

És important poder comptar amb un grup de persones que estiguin disposades a donar una mica del seu temps per enfortir-nos com a entitat.

No volem acabar aquest escrit sense agrair de manera molt especial la gran ajuda dels voluntaris i voluntàries que, setmana a setmana, s’impliquen en el bon funcionament del nostre local, també les voluntàries dels cursets de ganxet i cuina, així com a tots els socis i sòcies per fer-nos confiança.

Per tot això, si veus que pots donar un cop de mà a l’entitat fent-te voluntari, t’agrairem que emplenis el següent formulari o vinguis presencialment al local d’Òmnium Anoia (c. Santa Maria 12, Igualada). Per qualsevol dubte o suggeriment, ens pots enviar un correu electrònic a [email protected].