Xarim Aresté presenta el seu últim disc ‘Polinèsies’ al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada

Actualitat

El concert serà divendres 2 de novembre (23h) i els sòcis d’Òmnium gaudiran d’un descompte especial en la compra d’entrades

Òmnium Anoia i l’Ateneu Igualadí et porten a Xarim Aresté dins del cícle “Músiques de butxaca”. De veu esquinçada i aura enigmàtica, Xarim Aresté és un virtuós de les paraules i un poeta de la guitarra. Ha col·laborat amb artistes com Maika Makovski, Paul Fuster, Sanjosex, Pascal Comelade o Josele Santiago, entre d’altres, i encara ha tingut temps de liderar projectes propis com Very Pomelo o actualment el més personal, que presenta sota el seu nom.

‘Polinèsies’ tracta la relació que hi ha entre el tot i cadascuna de les seves parts. De tot allò que hi ha de nosaltres en els altres i viceversa. Parla de l’aïllament que implica la individualitat i, a la vegada, de com estem connectats els uns als altres. En total, 10 cançons escollides entre un centenar, producte d’un moment de creativitat desbordant.

El disc s’ha cuinat a Blind Recuerdos amb la complicitat de Santos Berrocal i Florenci Ferrer, reconeguts productors de grups com Love of Lesbian o Sidonie, entre molts altres.

A Músiques de butxaca, Xarim Aresté vindrà acompanyat de la seva banda, a la bateria, Ermengol Mayol, als teclats, Ricard Sohn i al baix, Miquel Sospedra.

PREU ENTRADA:  12€ amb gintònic inclòs i de 10 € per als socis de l’Ateneu, Cineclub, Amics del Teatre de l’Aurora i Òmnium Cultural.

ENTRADA ANTICIPADA: Les entrades es poden comprar online a través de www.musiquesdebutxaca.cat  a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.


Font: Ateneu Igualadí