Zoo, La Troba Kung-Fú i un espectacle inèdit de la Dharma a la Festa per la Llibertat

Actualitat

El Passeig Lluís Companys també acollirà la Mostra d’Entitats dels Països Catalans i activitats per viure la Diada en família

El Passeig Lluís Companys de Barcelona acollirà activitats al llarg de tot el dia. La música posarà fi a una jornada de mobilització, que haurà omplert la Meridiana amb la Via Lliure cap a la República Catalana.La Companyia Elèctrica Dharma actuarà a partir de les 7 de la tarda amb un espectacle creat expressament i que inclou la col·laboració de la cantant Ginesa Ortega i la participació de diverses colles de cultura popular de Sants: Castellers, Grallers, Bastoners, Diables i Tabalers. Els valencians Zoo i La Troba Kung-Fú completen el cartell musical de la jornada.

Per viure la Diada en família, a partir de les 10 del matí estarà oberta la Mostra d’Entitats dels Països Catalans i l’Espai Òmnium, al centre del Passeig. De 12 a 2 del migdia es faran tallers de cultura popular adreçats a un públic familiar, amb la col·laboració de l’Esbart Català de Dansaires.

A partir de les 9 del matí, també es convida als socis d’Òmnium a participar a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova juntament amb la Federació Llull. Josepmiquel Servià recitarà un poema escrit per recollir l’esperit del moment politic que viu el país.