Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

102.322socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

102.322socis a tot el món

Saber-ne més

La Marxa dels Vigatans homenatja la dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 6 de setembre a les 8 del vespre al Temple Romà de Vic
La dibuixant i ninotaire Pilar Bayés i de Luna serà la persona homenatjada a la Marxa dels Vigatans 2017. D’aquesta manera, Òmnium Cultural i la Comissió 11 de setembre, organitzadores de la Marxa dels Vigatans, fan un reconeixement públic a l’artista pel seu compromís cívic i cultural i per la seva tasca i trajectòria en pro de la cultura, la llengua, el país i la cohesió social.

L’acte d’homenatge tindrà lloc el proper dimecres 6 de setembre a les 8 del vespre al Temple Romà de Vic i comptarà amb la intervenció de la Il•lma. Sra. Anna Erra, alcaldessa de Vic.

La Marxa dels Vigatans, que tindrà lloc el dia 8 de setembre a la plaça Major de la capital osonenca, comptarà amb la tradicional marxa de torxes i l’espectacle sota la direcció artística de Xevi Font. La persona homenatjada hi tindrà un paper destacat juntament amb els altre personatge de la Marxa, l’infant.

Pilarín Bayés és la 13a homenatjada dins dels actes de la Diada. La dibuixant osonenca és autora d’una extensa obra on es pot apreciar el gran compromís que té amb el seu país, Catalunya. Així mateix, la seva gran qualitat artística i humana li ha permès il•lustrar qualsevol escenari, indret o personatge de tot el món i de totes les èpoques.

L'acte és obert a tots els socis d'Òmnium, poden confirmar la seva assistència a través del correu electrònic a osona@omnium.cat o bé trucant al 938893119.
 
L’any 2016 aquest reconeixement el va rebre l’artista Josep Vernis (vegeu totes les persones homenatjades a www.marxadelsvigatans.cat).
 
Quan
24 juliol 2017

Territori/s


Compartir