Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Federació Llull

La Federació Llull es va constituir a Palma de Mallorca el 1990. És la unió d’Òmnium Cultural, Obra Cultural Balear i Acció Cultural del País Valencià –les tres principals entitats culturals dels Països Catalans- per a coordinar el nostre treball i multiplicar la nostra capacitat d’incidència a favor de la llengua i la cultura catalanes. 

La Federació Llull som milers de socis i sòcies i molts milers més de simpatitzants i col·laboradors.

La Federació Llull som el 25 d’Abril, la xarxa de Casals Jaume I, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, el Correllengua, TV3 al País Valencià, les manifestacions per la llengua i pel territori…

La Federació Llull som la Festa per la Llibertat, els "Voluntaris per la llengua", el programa "Quedem?", la Nit de Santa Llúcia, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i la defensa de l’educació en català.

La Federació Llull som el casal Can Alcover, de Palma, les diades mallorquines a favor de la llengua, de la cultura i l’autogovern, la xarxa cultural més potent de les Illes Balears i amb més presència en els seus municipis.

La Federació Llull som les persones que creiem en la llengua i la cultura catalanes, en la solidaritat, en la llibertat, en la participació i en un futur compartit per als Països Catalans.

Joan Francesc Mira va ser escollit el febrer passat nou president de la Federació Llull.