Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

56.070socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

56.070socis a tot el món

Saber-ne més

Presentació

Hola! 

Com a president d'Òmnium Cultural vull donar-te la benvinguda a una entitat amb 32 seus territorials arreu del país i gairebé 55.000 socis i sòcies.
 
Venim de molt lluny i sabem que la nostra victòria col·lectiva ha estat i serà sempre garantir el dret a ser iguals, iguals dins la diversitat, iguals amb oportunitats, solidaritat, llibertats i esperances col·lectives. Fa més de 50 anys que els fundadors d'Òmnium ja van crear l'entitat per protegir i impulsar la llengua, la cultura i afavorir la cohesió social. Nosaltres, avui, continuem treballant per assolir aquests objectius en un context polític transcendent i històric. Un context que ens porta a tenir un paper actiu en la construcció d'un nou estat. 
 
Al web us ensenyem qui som, us presentem les xifres que us expliquen que administrem bé les vostres aportacions i us donem informació dels nostres projectes: la Nit de Santa Llúcia, els Premis d’Honor de les Lletres Catalanes, els Premis Sambori , el dia de Sant Jordila Flama del Canigó, o la tasca de la coordinadora Somescola. I també les mobilitzacions amb l'Assemblea Nacional i les accions en l'àmbit dels Països Catalans en el marc de la Federació Llull. 

Benvinguts a Òmnium Cultural, benvinguts a casa vostra.


 

Jordi Cuixart
President d'Òmnium Cultural


@jcuixart

-

Qui Som? Consulta la història d'Òmnium
Què fem? Consulta tots els projectes vigents
+ Què diem? Consulta articles, entrevistes i discursos

Blog d'Òmnium