Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Presentació

Hola!

Com a president d'Òmnium Cultural vull donar-te la benvinguda a una entitat amb més de 95.000 socis i 40 seus territorials arreu del país.

Venim de molt lluny i sabem que la nostra victòria col·lectiva ha estat i serà sempre garantir el dret a ser iguals, iguals dins la diversitat, iguals amb oportunitats, solidaritat, llibertats i esperances col·lectives. Fa més de 50 anys que els fundadors d'Òmnium ja van crear l'entitat per protegir i impulsar la llengua, la cultura i afavorir la cohesió social i l'educació.
Avui, fem una
Crida per la Democràcia per fer el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre, malgrat l'oposició d'un estat que ens nega el dret a vot. I continuem treballant per a la construcció d'un nou estat, la República catalana.

Et convido a descobrir els nostres projectes: el Lluites Compartides, la Nit de Santa Llúcia, els Premis d’Honor de les Lletres Catalanes, els Premis Sambori, la diada de Sant Jordi, la Flama del Canigó, els premis VOC o la tasca de la coordinadora Somescola. I també les mobilitzacions amb l'Assemblea Nacional i altres entitats sobiranistes, així com les accions en l'àmbit dels Països Catalans en el marc de la Federació Llull. Al web pots conèixer qui som, què diem sobre l'actualitat i com administrem les aportacions dels socis.

Benvinguts a Òmnium Cultural, benvinguts a casa vostra.

 

Jordi Cuixart i Navarro
President d'Òmnium Cultural