Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

53.785socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

53.785socis a tot el món

Saber-ne més

Presentació

Us dono la benvinguda a Òmnium Cultural, una entitat amb més de 30 seus territorials arreu del país i més de 50.000 socis.

 

La tasca d’Òmnium se centra en impulsar projectes que afavoreixin la llengua, la cultura, l’educació i la cohesió social. I tot això, en un context polític transcendent. Som ben conscients que ara ens toca tenir un paper actiu en la tasca de construcció de futur del nostre país, un país plenament sobirà. Volem assolir un estat català dins del conjunt europeu.

 

En aquest web hi trobareu, a més de les xifres que us expliquen que administrem bé les vostres aportacions, informació sobre les nostres activitats: la Nit de Santa Llúcia, els Premis d’Honor de les Lletres Catalanes, els Premis Sambori , el dia de Sant Jordila Flama del Canigó, o la tasca de la coordinadora Somescola. I també les accions en l’àmbit dels Països Catalans en el marc de la Federació Llull.

 

També coneixereu la campanya Ara és l'hora, conjuntament amb l'ANC, centrada en garantir l'èxit de cara a les eleccions del 27 de setembre. 


Espero que aquest recorregut pel nostre web us sigui enriquidor i us convido a sumar-vos a la nostra entitat.

 

Quim Torra, president d'Òmnium CulturalHistòria
Què fem? Consulta tots els projectes vigents
Sala de premsa (blog, discursos i articles, publicacions...)