Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

64.074socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

64.074socis a tot el món

Saber-ne més

Sant Jordi

Sant Jordi, festa de la llengua i la cultura catalanes

Sant Jordi és la gran festa de la llengua i la cultura catalanes. Pels volts del 23 d'abril, Òmnium impulsa activitats culturals arreu del territori, entre les quals destaca La Llança de Sant Jordi, un projecte per fomentar el llibre en català. Per la diada, l'entitat surt al carrer a molts pobles i ciutats del país i els espais Òmnium esdevenen un punt de trobada entre lectors i escriptors.
 

La Llança de Sant jordi

La Llança de Sant Jordi
Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana impulsen la campanya La Llança de Sant Jordi amb l'objectiu de promoure el llibre en català.

Un aparador web on els lectors poden conèixer les principals novetats editorials de l'any i escollir quins seran els llibres més regalats per Sant Jordi i quina és la millor coberta.

Les votacions es poden fer a través d'aquest web entre el 16 de març i el 15 d'abril. Els resultats s'han donat a conèixer el 19 d’abril en la 6a edició de la festa de la Llança, que se celebrarà a la sala Bikini de Barcelona. Les obres s’agrupen en tres categories: ficció, no-ficció, infantil i juvenil. A més, també es pot escollir la millor coberta.

La Festa de la Llança és un espai de trobada del món literari i editorial català i dóna el tret de sortida als actes organitzats per Òmnium Cultural per la diada de Sant Jordi. Accés amb invitació.Sant Jordi - Òmnium al carrer

Òmnium al carrer
Com cada 23 d'abril, Òmnium Cultural surt al carrer a diverses poblacions del país per fomentar la llengua i la cultura catalanes. En aquests Espais Òmnium, a banda de material i informació dels diversos projectes de l'entitat, hi trobareu algunes de les darreres novetats editorials en llengua catalana. També hi trobareu escriptors signant les seves obres.
 
En breu podreu veure el llistat de poblacions on Òmnium tindrà presència al carrer la diada de Sant Jordi.


Notícies
A tota veu, Sant Jordi, Som Cohesió
Des de fa cinc anys, Òmnium Bages organitza al llarg de la setmana de Sant Jordi i el mateix dia de Sant Jordi...
Sant Jordi
Aquest dilluns passat, dia 9 de maig, s'ha fet l'acte de valoració i d'entrega del total dels...
Sant Jordi

En el marc del dia de Sant Jordi, Òmnium Cultural va engegar la campanya #FemHistòria i a totes les parades d'...
Sant Jordi
La diada va transcórrer amb molta alegria i una alta afluència de públic que es va traduir en una bona venda de llibres...
Sant Jordi
Per Sant Jordi, Òmnium Ciutat Vella va participar en el programa que Tot Raval organitza cada any a la Rambla del Raval...
Sant Jordi

El Sant Jordi d'enguany ha estat el més florit a Barcelona per a Òmnium. A part de la paradeta central, a la Rambla...

A tota veu, Sant Jordi
’A tota...
Sant Jordi
Per Sant Jordi, durant tot el dia, al Passeig de Sant Joan, Òmnium Eixample va organitzar activitats familiars que van...
Sant Jordi
El dia 26 d'abril a les 6 de la tarda vam fer l’acte de Sant Jordi, una vetllada literària amb un autor berguedà...

Llança Sant Jordi - Col·laboradors

Col·laboradors
Ho organitza:


 


Amb la col·laboració de:


 

 


       

Sant jordi -estelada al balcó

Balcons

Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l’estelada al balcó

Sant Jordi és la festa del llibre i la rosa, però també una diada cívica on els catalans i les catalanes prenem els carrers de pobles i ciutats. Un conjunt d'entitats, entre les quals Òmnium Cultural, impulsem una campanya per fomentar que la senyera estelada onegi a finestres i balcons el dia de Sant Jordi per fer evident, un cop més, la voluntat majoritària del poble català d'avançar democràticament cap a la plena sobirania.

El debat a la xarxa
#santjordi
#lletrescat