Premi Sambori

L'únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans
El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Premi Sambori_participa

Participa-hi

La data límit perquè cada centre lliuri els seus treballs és el 4 de febrer del 2014. Per participar-hi, només cal que llegiu atentament les bases dels premis i que us animeu a demanar als alumnes que facin una redacció. Escolliu un màxim de tres treballs per a cada categoria i feu arribar tres còpies de cada treball seleccionat a la seu d’Òmnium més propera al vostre centre, juntament amb la butlleta de participació.

Consulteu des d'aquí les bases dels premis.


Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb sambori@omnium.cat

 

 

Sambori_història

Història

El 1998, l’Associació d’Editors del País Valencià, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, l’Associació de Bibliotecaris Valencians, l’Associació de Gestors Culturals del País Valencià, l’Associació Professional d’Il·lustradors de València, el Gremi de Llibrers de València i Escola Valenciana–Federació d’Associacions per la Llengua, van decidir crear i impulsar el I Premi Sambori.

L’any 2004, es va crear la Fundació Sambori, formada pels editors, els il·lustradors i les coordinadores que conformen Escola Valenciana- Federació d’Associacions per la Llengua.

Les tasques de la Fundació Sambori han estat: l’organització dels Premis Sambori arreu del País Valencià i a l’Alguer i també els premis de narrativa a les universitats valencianes.

El primer any del Sambori, el 1999, hi van participar 196 centres, 7.775 alumnes i 472 professors, en 12 lliuraments comarcals, celebrats durant les trobades per la llengua; en la darrera edició, el 2009, hi han participat 71.000 alumnes, en 16 lliuraments comarcals.

Sambori_Edicions anteriors

Edicions Anteriors
 

Notícies
Premi Sambori
Aquest divendres s'ha celebrat el lliurament del ...
Premi Sambori
Aquest divendres se celebrarà el lliurament del Premi Sambori Òmnium...
Lectura dels contes guanyadors del Premi Sambori 2014
Sant Jordi, Premi Sambori


Gràcies a la col·laboració de Ràdio Sabadell, hem pogut repetir la iniciativa que vam començar l'any...
Premi Sambori
Ja es coneixen els guardonats amb el Premi...
Premi Sambori
Com cada any, Òmnium Cultural ha organitzat el 8è Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar en català. Aquest premi, l'...
Premi Sambori
La demarcació comprèn els centres del Barcelonès Nord, el Maresme i el Vallès Oriental. La festa, que va comptar amb...
Premi Sambori
Aquesta demarcació comprèn els centres del Gironès, l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l’Estany, La Selva i la...
Premi Sambori
L’acte va començar puntualment amb l’actuació del grup EL QUARTET, quatre nois i noies de l’institut  que varen...
Premi Sambori
El passat dilluns, 17 de març a les 6 de la tarda, la seu d’Òmnium Terrassa va acollir l’entrega dels premis Sambori...
El debat a la xarxa
@omnium
#PremiSambori
Facebook