El Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní acollirà l’entrega dels Premis Sambori Òmnium 2015

Actualitat

El Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní acollirà l’entrega dels Premis Sambori Òmnium 2015

Òmnium Cultural ha fet públic on i quan serà l’acte d’entrega dels Premis Sambori Òmnium 2015 de la demarcació Penedès-Garraf-Anoia, que integra les comarques de l’Alt Penedès, el Garraf, l’Anoia i el Baix Penedès. L’entrega dels guardons es farà al Celler Gran del Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia el proper dijous 19 de març. Així ho ha anunciat el president d’Òmnium Alt Penedès, Sergi Sabaté, acompanyat de l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, en una roda de premsa en què han donat alguns primers detalls d’aquest acte.

Òmnium Alt Penedès ha escollit la capital del cava perquè disposa d’un espai emblemàtic i per la bona disposició del govern municipal a acollir aquest acte. Sergi Sabaté ha explicat que per aquest acte comptaran amb la participació de l’Escola Municipal de Música del municipi i que també s’està parlant amb altres entitats i empreses per aconseguir la seva participació. Es preveu que a l’acte de lliurament dels Premis hi assisteixin unes dues-centes persones entre els quals els participants així com les seves famílies i mestres.

El Premi Sambori
Aquest premi és l’únic en la nostra llengua que abasta el conjunt de tots els territoris de parla catalana i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i el prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. El Premi Sambori Òmnium té una trajectòria consolidada i en creixement constant. En l’edició del 2014, més de 30.000 alumnes d’uns 300 centres hi van participar. El Premi Sambori Òmnium, en la seva novena edició, ja ha obert la convocatòria. El lliurament dels escrits finalitzarà el proper 4 de febrer de 2015. Tots aquells centres eduactius que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs al web del Sambori (www.omnium.cat/premi-sambori).