Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

'Després de la fi del món' al CCCB

Una de les exposicions més exitoses de l'any al CCCB és la que dissabte dia 13 tots els socis i sòcies podreu gaudir de franc amb el programa Ves de culT. Si esteu preparats per entrar literalment dins dels somnis dels científics, els filòsofs i els artistes més brillants del nostre temps, si us preocupa com el planeta resistirà l'activitat humana i com les persones aprendrem a viure en un món on la natura serà un tresor escàs, si voleu mirar però també tocar, respirar, escoltar... sentir el futur, aquesta és la vostra activitat.
 
«Després de la fi del món» és una exposició sobre el planeta Terra després de dos segles d’intervenció de l’home en els sistemes naturals. Però també és una exposició sobre com arribarem al món de la segona meitat del segle XXI, i sobre la responsabilitat de la nostra societat envers les generacions que hi naixeran i creixeran.
 
Es desenvolupa en vuit instal·lacions immersives on podreu experimentar i participar amb l'obra de científics, artistes i pensadors.
 
Un representació teatral sobre les espècies guanyadores i perdedores en la crisi climàtica; un projecte d’arquitectura a l'atmosfera, un viatge a través de les infraestructures de la moda i els paisatges materials del desig; la formació d'un país fet de sorra artificial en guerra contra la pujada del nivell del mar; una mostra de fotografia satèl·lit de la nova pell de la Terra; un apartament del 2050 en un món en què les sequeres i  els huracans han canviat la nostra manera d’alimentar-nos; una clínica de salut ambiental, per construir noves relacions entre les diferents formes de vida que conviuen a la ciutat i un pròleg escènic sobre l'ecologia fosca omplen el CCCB de ciència, somni i art per viure el futur en primera persona.
 
Amb el teu carnet, el dia 13 hi estàs convidat.
 
Més informació
Quan
13 gener, 2018 -
11:00 al 19:30

On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona C. Montalegre, 5, Barcelona
C. Montalegre, 5, Barcelona


Territori/s
Barcelona-Ciutat Vella


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir