Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

“EL PAÍS QUE VOLEM. PRESENT I FUTUR DE LES FINANCES CATALANES”, amb Oriol Amat

V Cicle Flama per a la Independència
 
La conferència, organitzada per Òmnium Cultural del Solsonès, tindrà lloc el dissabte 28 de maig, a les 7 del vespre, a la Sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès (Palau Llobera. C/. Dominics, 12)
 
Oriol Amat i Salas és economista, Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra i president de l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció) i del Registre d’Experts Comptables. Autor de nombroses publicacions sobre economia i finances, algunes de les quals s’han traduït a diversos idiomes, també és professor visitant en diferents universitats i escoles de negoci europees, americanes i asiàtiques.
En la darrera legislatura, és Diputat al parlament de Catalunya per Junts pel Sí.
 
En la conferència inaugural del V Cicle Flama per a la Independència, Amat oferirà una panoràmica de la situació actual de les finances catalanes i del futur econòmic que s’albira al nostre país, en un món cada dia més globalitzat, on els grans grups econòmics dominen el tauler mundial. Des de la posició experta que li confereix la seva trajectòria política i professional, com i Catedràtic i ex Conseller de la Comissió Nacional del Mercat de Valors i del CAREC (Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica de Catalunya), la visió d’Amat representa el rigor acadèmic.
Quan
28 maig, 2016 - 19:00

On
Sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès (Palau Llobera. C/. Dominics, 12)


Territori/s
Solsonès


Compartir