Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Espai Òmnium a Torreforta

Un any més, tornarem a ser presents amb la nostra pròpia parada per celebrar la Diada de Sant Jordi a Torreforta. A la parada hi trobareu tant de material propi de l'entitat com de les campanyes en què estem treballant, com ara el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i també activitats per als més menuts.

Els actes de Sant Jordi a Torreforta estan organitzats pel Pla Educatiu Entorn de Tarragona i la Biblioteca Pública de Torreforta i, per aquest motiu, s'han traslladat a divendres 22 d'abril, per tal que tota la canalla del barri hi pugui assistir.

A més, durant la tarda tindran lloc diversos actes en homenatge a la figura de l'escriptora Olga Xirinacs, com ara el lliurament dels Premis del Certamen Literari Infantil i Juvenil dels Barris de Ponent: Homenatge a Olga Xirinacs, Recital de poesies i Exposició de poesia visual. Hi participen alumnes de primària i secundària de les escoles: Bonavista, Mediterrani, Camp Clar, Riu Clar, Torreforta, Els Àngels, La Salle de Torreforta, l’Institut de Campclar i l'Institut de Torreforta.
 

Si ens voleu donar un cop de mà en aquest dia tan assenyalat només cal que entreu en el següent enllaç i ens hi indiqueu la vostra disponibilitat.

Ens agradarà molt que ens vingueu a veure i així poder-vos saludar personalment
Pertany a

Quan
22 abril, 2016 - 17:00

On
Plaça Tarragonès del Barri de Torreforta (Tarragona)


Territori/s
Tarragonès


Compartir