Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Lliurament del Premi Sambori d'El Camp

L'acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2015 de la Demarcació d'El Camp, coorganitzat per les seus d'òmnium Cultural a l'Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès, tindrà lloc el proper dia 21 a la ciutat de Tarragona.

Aquest dia es donaran a conèixer els guardonats d'aquest concurs de narrativa escolar dels centres del l'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

En aquesta edició  6053 nois i noies de 46 centres diferents han participat al certamen a les nostres comarques. Durant la festa d'aquest dissabte es lliuraran els guardons als 18  millors treballs seleccionats entre els 192 presentats pels centres.

L'acte comptarà  amb l'actuació de l'orquestra de l'Institut Martí i Franquès i la lectura dels treballs guanyadors en les sis categories a concurs.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

La present edició del Premi Sambori-Òmnium d'El Camp ha comptat amb la col.laboració del Departament de Cultura de  l'Ajuntament de Tarragona, Càritas, Cossetània i Coca-Cola.
Pertany a

Quan
21 març, 2015 - 11:00

On
Antiga Audiència de Tarragona (plaça del Pallol, 1-3)


Territori/s
Baix Camp
Tarragonès


Compartir