Carregant Esdeveniments

Lliurament del Premi Sambori d’El Camp

Actes i activitats
21 de març de 2015, 11:00 h

Durant l’acte es faran públics els noms dels alumnes guardonats d’aquest premi de narrativa infantil i juvenil.

L’acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2015 de la Demarcació d’El Camp, coorganitzat per les seus d’òmnium Cultural a l’Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès, tindrà lloc el proper dia 21 a la ciutat de Tarragona.

Aquest dia es donaran a conèixer els guardonats d’aquest concurs de narrativa escolar dels centres del l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

En aquesta edició  6053 nois i noies de 46 centres diferents han participat al certamen a les nostres comarques. Durant la festa d’aquest dissabte es lliuraran els guardons als 18  millors treballs seleccionats entre els 192 presentats pels centres.

L’acte comptarà  amb l’actuació de l’orquestra de l’Institut Martí i Franquès i la lectura dels treballs guanyadors en les sis categories a concurs.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

La present edició del Premi Sambori-Òmnium d’El Camp ha comptat amb la col.laboració del Departament de Cultura de  l’Ajuntament de Tarragona, Càritas, Cossetània i Coca-Cola.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.