Carregant Esdeveniments

Òmnium distingeix la UEC de Mataró

Actes i activitats

9 de juliol de 2015, 19:00 - 20:30 h

La Distinció Òmnium 2015 serà per a la UEC de Mataró. L’acte de lliurament es farà el dijous 9 de juliol a les 7 de la tarda. 

Òmnium Mataró ha decidit atorgar la Distinció Òmnium 2015 a la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Mataró. L’entitat fa anys que atorga aquesta distinció anualment a una persona o entitat que hagi contribuït significativament a la defensa de la llengua, la cultura o del país.
 
Enguany, la Junta de l’entitat ha decidit que la UEC de Mataró rebés aquesta Distinció perquè es tracta d’una entitat que durant tota la seva història ha impulsat l’excursionisme i els esports de muntanya en general des d’una visió clarament catalanista, combinant l’activitat lúdica amb l’impuls del coneixement i defensa del país, la seva llengua i la seva cultura. Això va ser especialment important durant la dictadura del General Franco, en què el treball col·lectiu a favor del país només es podia dur a terme  en entitats o associacions de caire civil, com va ser el cas de la UEC.
 
La distinció Òmnium Mataró 2015 es lliurarà el dijous dia 9 de juliol, a les 7 de la tarda. Durant l’acte hi haurà actuacions musicals a càrrec de Musicop Duo (Georgina Blanch i Dani Comas).