Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Rebuda de la Flama del Canigó i revetlla de Sant Joan a Rubí

El dijous 23 de juny arriba la Flama del Canigó a centenars de pobles i ciutats del país i entre ells, a Rubí, organitzada per la Colla de Diables de Rubí amb la col·laboració d'Òmnium Rubí. 

A les 23.15 es farà la rebuda de la Flama a l'Ajuntament, plaça Pere Aguilera, on es llegirà el manifest que enguany ha preparat l'escriptor Andreu Carranza Font. Tot seguit es farà una cercavila amb la Flama que anirà des de la plaça Pere Aguilera fins a l'Escardívol passant pels carrers pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. 

Just en arribar, cap a les 23.45 h, la Colla de Diables de Rubí farà el raval de foc Escardilarre 2016 i serà a les 12 de la nit, com marca la tradició, que els diables encendran la foguera. Tot seguit es podrà gaudir de la revetlla a l'Escardívol amb els concerts de The Killing Hits i els Dj Light Riders.

L'any 2004 la Colla de Diables de Rubí va engegar la recuperació de la foguera de sant Joan, d'aquesta manera i des d'aquell any celebren l'Escardilarre (paraula que compon els mots, Escardívol i aquelarre) on se celebra la revetlla de Sant Joan amb un raval de foc i la foguera tradicional (font). 
Pertany a

Quan
23 juny, 2016 - 23:15

On
Plaça Pere Aguilera


Territori/s
Rubí


Compartir