Fira de Consum responsable

Actualitat

Òmnium Horta-Guinardó organitza, per primera vegada, una Fira de consum Responsable, Social, Solidari i de Proximitat  al districte d’Horta Guinardó.

Pensem que un consum més conscient és possible, i que pot ser un dels motors transformadors i de canvi social del nostre país.

El consum compromès treballa, sobretot, per la cohesió social.

 

Volem fer visibles els principals projectes d’economia social i solidària d’àmbit nacional i, també, empreses i entitats que treballen en aquesta línia i que han nascut al districte i tenen un fort arrelament als nostres barris.

Som un districte ple d’iniciatives d’aquest tipus, i amb aquesta fira volem posar en valor aquest fet i promoure tots aquests projectes.

Així, tractarem d’habitatge, energia, mobilitat, telefonia i connectivitat, assegurances, cooperativisme, banca ètica i finances, salut, arquitectura,  sobirania alimentària, energies renovables, autosuficiencia i sostenibilitat energètica, grups de consum, entre d’altres temes.

La Fira tindrà lloc el dissabte 23 de març de 10h a 15h a la Plaça Eivissa.

Han confirmat la seva participació les següents empreses i entitats: Opcions, Som Connexió, Som Mobilitat, Arç Assegurances, Cos Salut, Som Energia, Sostre civic,  Guifi Net, Cooperativa Catalana de Serveis Financers, Xarxa d’Economia Social (XES), Coòpolis,Celobert, Biciclot, Apassos, Rocaguinarda, Tecomate, A Granel, Peona i Peó, entre d’altres.

També es realitzaran diferents taules rodones per tractar sobre el consum responsable i l’economia social i solidària, i exposar tant iniciatives d’abast nacional com d’àmbit local.

 

Òmnium HG vol agrair a APASSOS i OPCIONS el gran suport que ens està donant per a l’organització de la fira. Sense aquests dos agents no hagués estat possible fer una fira d’aquestes característiques.

Entre tots els assistents a la fira farem un sorteig d’una cistella de productes d’Òmnium !

 

Esperem la vostra assistència!!