Recupera els 6 documentals de les Lluites Compartides del Baix Camp

Actualitat

El passat divendres vam celebrar l’acte final del projecte Lluites Compartides al jardí de la Casa Rull de Reus amb la presentació i projecció dels 6 curts documentals.

El projecte Lluites Compartides el vam iniciar l’any 2017, amb la creació de diverses taules de treball, i va finalitzar el 2019 amb la realització d’un total de 5 curts documentals i una exposició. Els vídeos recullen diferents lluites socials històriques del nostre territori amb declaracions de diferents testimonis. 

Tot i que el 2019 es van poder presentar el tres primers documentals, així com l’exposició, l’arribada de la pandèmia va impedir poder realitzar un acte final per exposar tot el contingut del projecte. 

Aquest passat divendres, per fi, vam poder celebrar aquesta trobada al jardí de la casa Rull de Reus, on vam projectar els 5 documentals realitzats i hi vam afegir un sisè per completar i actualitzar, amb una de les lluites compartides més importants dels últims anys al nostre país, el referèndum de l’1 d’octubre.

Pots recuperar tots els documentals al nostre canal de Youtube:

 

Els 6 documentals:

01 – ‘L’aigua, el camp, l’energia 3 lluites pel territori’

02 – ‘Més alt, més ràpid, més fort; el foment de l’esport popular’

03 – ‘El valor de la pau; defensant els drets humans’

04 – ‘Somnis d’igualtat De l’aïllament a la visibilització’

05 – ‘Empresa té nom de dona Lluites laborals en femení’

06 – ‘L’1 d’Octubre quan el somni semblava que es feia realitat’