Curs de cuina Catalana – Cuina Catalana Avui
Actes i activitats

A càrrec de Dolors Gómez Pardo, directora de Lleure, escola de cuina del BagesDies 14, 21, 28 d’octubre i 4 de novembre de set a nou del vespre a l’escola de cuina Lleure, c. Nou, 8, 2n, de ManresaElaboració de diferents plats dels Països Catalans, basats en la tradició i els productes del país, però que esdevenen un estructurat i fàcil plat de fantasia actual que ens servirà per delectar el nostre paladar i per impressionar els nostres convidats. Es cuinaran primers plats variats, segons plats, carns, peixos, etc. i saborosíssimes postres catalanes. A cada inscrit/a, se li lliurarà un dossier amb les receptes dels plats que es cuinaran, una explicació de la procedència del plat i moltes coses més.
A càrrec de Dolors Gómez Pardo, directora de Lleure, escola de cuina del Bages
Dies 14, 21, 28 d’octubre i 4 de novembre de set a nou del vespre a l’escola de cuina Lleure, c. Nou, 8, 2n, de Manresa
Elaboració de diferents plats dels Països Catalans, basats en la tradició i els productes del país, però que esdevenen un estructurat i fàcil plat de fantasia actual que ens servirà per delectar el nostre paladar i per impressionar els nostres convidats. Es cuinaran primers plats variats, segons plats, carns, peixos, etc. i saborosíssimes postres catalanes. A cada inscrit/a, se li lliurarà un dossier amb les receptes dels plats que es cuinaran, una explicació de la procedència del plat i moltes coses més.
Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de la delegació (Bruc, 99, 1r de Manresa-tel. 938726321), o bé a l’adreça electrònica [email protected], de dilluns a divendres, de vuit a nou del vespre, fins al 8 d’octubre.
L’import és de 50 euros (45 per als socis) i es compta amb la col·laboració de Carrefour Manresa.
Adreça/Ubicació
Escola de cuina Lleure, Catalunya