Acció “El millor regal, un país normal” a Barcelona

Actualitat

Acció sorpresa al portal de l’Àngel de Barcelona

Un centenar de voluntaris han donat aquesta tarda el tret de sortida a la iniciativa “El millor regal, un país normal” amb una acció sorpresa al centre de Barcelona. Acompanyats del Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal, els voluntaris han desfilat en fila pel passeig de Gràcia i el Portal de l’Àngel portant pancartes amb els diferents lemes de la campanya, tot sorprenent els vianants d’aquest eix comercial. Una acció més de la campanya “Un país normal“, que vol combatre els arguments de la por contra el dret a decidir i enfortir la majoria social que reclama una consulta sobre la independència de Catalunya el 2014.


 

Òmnium ha editat paper i etiquetes adhesives de regal amb aquest lema, per donar la benvinguda a un 2014 en què Catalunya ha de decidir el seu futur polític a les urnes. A partir del 15 de desembre, els voluntaris oferiran  embolicar els regals de Nadal amb el paper i les etiquetes d’”El millor regal, un país normal” a les zones comercials d’una seixantena de poblacions del país, al carrer i de franc. Un material que ja és disponible a la seu nacional d’Òmnium Cultural (carrer Diputació 276 de Barcelona).
 
El lema nadalenc s’afegirà a d’altres lemes d’“Un país normal” que difonen arguments diversos i en positiu, com: “és normal que un país voti com pot viure millor”, “és normal que un país decideixi la seva educació”, “és normal no haver nascut aquí i demanar la independència” o bé “és normal que la gent pugui dir el que pensa”.
 
La campanya “Un país normal” va començar l’octubre passat i, fins ara, un miler de voluntaris organitzats en grups locals han dut a terme desenes d’accions, com una bustiada i una encartellada massives, o bé actes de petit format en una seixantena de poblacions, que volen implicar entitats i persones d’arreu del territori.

Fes-te’n voluntari.Més informació sobre la campanya Un país normal