Actes de campanya al Bages i al Moianès

Actualitat

Us informem d’alguns debats o presentacions al voltant del 27-S i també dels actes centrals de campanya al Bages i al Moianès de les candidatures CUP-Crida Constituent i Junts pel Sí, que impulsen el procés cap a la independència.

Us informem d’alguns debats o presentacions al voltant del 27-S i també dels actes centrals de campanya al Bages i al Moianès de les candidatures CUP-Crida Constituent i Junts pel Sí, que impulsen el procés cap a la independència:
 
Dijous, 17 de setembre, a les vuit del vespre, a la llibreria Parcir de Manresa, presentació del llibre “Potencial d’estat. Catalunya una força econòmica inimaginable”, amb la presència de l’autor, Joan Canadell.
 
Dijous, 17 de setembre, a les nou del vespre, a l’Espai Rubiralta de Manresa, debat organitzat per Dones 7:“Parlem de… la independència en català y en castellano”, amb Gabriel Rufián i Sílvia Requena, presentats per Salvador Cot.
 
Divendres, 18 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça de Sant Domènec, de Manresa, acte central de campanya al Bages de Junts pel Sí, amb Artur Mas, Oriol Junqueres, Carme Forcadell, Josep M. Mainat, i els candidats al Bages, Adriana Delgado Herreros i David Bonvehí.
 
Divendres, 18 de setembre, a les vuit del vespre, a l’auditori de Sant Josep, de Moià, acte central de la CUP-Crida Constituent, amb parlaments de Ramon Vancells (alcalde de Monistrol de  Calders), Pep Riera (excoordinador general d’Unió de Pagesos) i Pau Llonch (cantant, activista i portaveu de la PAH).
 
Dissabte, 19 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, a la Plaça Major de Manresa,  acte central de la CUP-Crida Constituent a la Catalunya Central amb Antonio Baños, Isabel Vallet i Eulàlia Reguant. També amb poesia, dansa, música i pintura en directe, cultura popular… I presentat per Montse Venturós i Ramon Vancells, alcaldessa de Berga i alcalde de Monistrol del Calders.
 
Diumenge, 20 de setembre, a dos quarts d’una del migdia, a la plaça de l’Església, de Moià, acte de Junts pel Sí. Vermut amb candidats de la llista (per confirmar).