Carregant Esdeveniments

Acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium de la Demarcació Serralada Litoral

Actes i activitats
25 de març de 2017, 9:30 - 12:00 h

Ja tenim aquí el lliurament del Premi Sambori Òmnium de la Demarcació Serralada Litoral.
Si voleu assistir-hi, envieu-nos un correu a [email protected]

DIssabte 25 de març, a les 10.30 h, tindrà lloc el lliurament del Premi Sambori Òmnium de la Demarcació Serralada Litoral, que inclou les seus de Badalona-Barcelonès Nord, Mataró-Maresme i el Vallès Oriental.

L’acte d’enguany es durà a terme a la Sala Francesc Tarafa de Granollers, un dels espais emblemàtics de la ciutat. Durant el lliurament, podrem comptar amb la presència del Mag Edgard, que amenitzarà la cerimònia.


El Premi Sambori Òmnium contribueix a la difusió de la llengua catalana i de la literatura i cada any té més escoles i alumnes participants. Aquest any, només de la comarca del Vallès Oriental ja hi han participat 14 escoles i instituts, 1.300 alumnes i s’han presentat a concurs 82 treballs.3

Si voleu venir de públic a l’acte podeu confirmar la vostra assistència per correu electrònic [email protected] o per telèfon 93 879 22 79 (de 9 a 14 h).

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.