Carregant Esdeveniments

Berga es convertirà en el primer escenari de les converses que Òmnium enceta per reactivar el moviment independentista

Actes i activitats

28 de novembre de 2022, 19:00 - 20:00 h

El proper dilluns, 28 de novembre, Òmnium enceta, a Berga, la ronda de converses Un nou cicle per un país lliure; converses per reactivar el moviment independentista. Unes converses que s’estendran arreu del territori amb l’objectiu d’ apropar-se  diferents veus que treballen des d’àmbits diversos en la construcció d’un país més just i més lliure.

Des de la llengua, la cultura i la cohesió social, però també des de les entitats del tercer sector, el món empresarial, les entitats juvenils, sindicats… Cal conèixer, visibilitzar i posar en valor la infinitat d’iniciatives i reptes que se’ns plantegen a nivell de país per poder-los abordar, cada dia, amb la implicació de més gent. .

A l’acte, que se celebrarà al Local dels castellers de Berga, antic Cinema Catalunya, a les 7 de la tarda, hi intervindran Quim Forn, membre de la Junta Nacional d’Òmnium; Núria Picas, corredora de muntanya; Ferran Canudas, ambientòleg, soci treballador de l’Arada Creativitat Social i president al Grup de Defensa de la Natura del Berguedà, i Maria Costa, emprenedora agroalimentària i membre de la junta de l’Associació d’Empresaris del Berguedà. S’encarregarà de moderar-lo Xavier Gonzàlez-Costa, escriptor i membre de la junta territorial.