Carregant Esdeveniments

Com cada 10 de setembre, arriba la Marxa de Torxes

Actes i activitats

10 de setembre de 2018 a les 20.30 h

El pròxim 10 de setembre Sant Cugat del Vallès acollirà la 4a Marxa de Torxes en record d’aquell 11 de setembre del 1714 en què Barcelona va caure en mans de les tropes borbòniques i Catalunya va perdre les seves llibertats nacionals i l’exercici dels seus drets històrics.

La Marxa començarà a les 20.30 h a la plaça Rafael de Casanova i recorrerà diversos carrers de la ciutat, com el passeig de la Creu, el carrer Sant Domènec, la plaça Sant Pere, el carrer Major i, finalment, la plaça Octavià on acabarà la marxa i es llegirà el manifest, aproximadament cap a les 21.30 h.

Com a novetat, al llarg de la marxa es portaran diversos quadres amb els retrats dels presos polítics i exiliats i també de la Muriel Casals que ha dibuixat amb bolígraf l’il·lustrador Jordi Magrià, i que formen part de l’exposició ‘El procés a punta de BIC‘.

Les torxes es podran adquirir a la nostra parada de la plaça Rafael de Casanova.

Amb aquest acte volem reivindicar el respecte per la llibertat dels pobles i el reconeixement ple dels drets dels ciutadans. Volem que aquest respecte, que reivindiquem, es produeixi amb plenitud democràtica, amarat de sentit de justícia, sense discriminació de persones per motiu de raça, llengua o religió.