Carregant Esdeveniments

Dones nouvingudes a la Cerdanya. Reptes i Oportunitats.

Actes i activitats

12 de març de 2023, 17:00 - 18:30 h

Diumenge 12 de març, a les 17 hores, a la Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal (Passeig Deu d’Abril, 2) de Puigcerdà.

Venim del nord, venim del sud, de terra endins, de mar enllà…

Lluis Llach

El 8 de març és una dia en què any rere any fem visibles i reivindiquem les múltiples i diverses lluites de les dones. En aquesta ocasió volem reflexionar conjuntament amb dones que han vingut a viure a la Cerdanya. Conèixer quins camins les han dut fins aquí, si ha estat per elecció personal, familiar, per feina o per les giravoltes que dona la vida. Dones que han vingut de Catalunya, de l’estat espanyol o d’arreu del món. Quins problemes han hagut o han d’afrontar, si s’han sentit acollides, quins reptes es plantegen, quines oportunitats veuen, quines són les seves esperances de futur, què volen per poder-hi viure plenament…

En aquest acte ens acompanyaran dones de diversos orígens, situacions, edats… Elles ens introduiran i faran viure les seves realitats i projectes.

La dinamització anirà a càrrec d’Eva Clausó, llicenciada en ciències de la comunicació, nascuda a La Seu d’Urgell amb arrels a la Cerdanya. L’Eva fa més de 25 anys que es dedica al món del periodisme: ràdio, premsa i TV, i durant 16 anys ha estat la corresponsal dels Pirineus per TV3 (1998-2014). Dirigeix i presenta els programes culturals Tatuats pels Pirineus i Salut i muntanyes que cada divendres es poden per veure pel Canal 33. Amant del Pirineu, la natura i de tot allò que sigui descobrir històries del territori per promocionar-lo, col·labora també amb la revista Arrels.

Us convidem a participar d’aquest acte perquè plegades podem establir xarxes de complicitat i suport mutu.

Amb el berenar posterior seguirem personalitzant aquestes relacions!

 

*Es prega a les persones assistents no dur colònia, laca, after-shave, ni d’altres productes amb perfum, a fi de protegir la salut de les persones afectades de síndromes de sensibilització central (fibromiàlgia, SFC/EM, SQM, EHS). Gràcies!