Carregant Esdeveniments

Espai Òmnium a Sant Martí

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 10:00 h

Des de la gestora d’Òmnium Sant Martí sortim un any més al carrer a celebrar la diada de Sant Jordi!

Un any més sortim al carrer amb una parada per compartir Òmnium amb els socis del districte de Sant Martí. Ens trobaràs de 10 a 18 h a la plaça del mercat d’El Clot (plaça Font i Sagué).

Durant tot el dia hi haurà activitats per la quitxalla: taller de punts de llibre, làmines per pintar, conta-contes, un photocall de Sant Jordi a on fer-se fotos… També hi trobaràs informació d’Òmnium, la revista, butlletes per fer-te soci/sòcia i/o voluntari/a i altres materials de la casa.

Enguany, i com a gran novetat, cada parada d’Òmnium sortejarà una Gran Panera Cultural amb desenes de llibres, revistes, descomptes, etc. Com totes les parades, tindrem exposada aquell dia una Gran Panera Cultural que aquella mateixa tarda se sortejarà entre tots els que hagin volgut participar en el sorteig. La panera tindrà tota mena de productes culturals (llibres, revistes, música, etc.) i un pack familiar de soci perquè tots els membres de la família puguin formar part d’Òmnium gratuïtament i gaudir dels avantatges durant tot un any. Per participar-hi, només caldrà apuntar-s’hi allà mateix.

Si vols guanyar-la, surt al carrer amb nosaltres!

Per aconseguir aquests objectius, ens cal que t’hi impliquis. A les parades d’Òmnium hi haurà feina per tothom! Principalment proposem dues funcions clau: convidar els passejants a fer-se socis de l’entitat (amb les noves tarifes, els nous avantatges i el nou material que us facilitarem) i gestionar la Gran Panera Cultural (inscripcions, informació, etc). Qualsevol petita implicació serà clau perquè tot surti bé. Si et ve de gust fer encara més colossal aquest projecte col·lectiu que és Òmnium, no t’ho pensis més. Si encara no t’has fet voluntari, envia’ns un correu a [email protected].
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.