Carregant Esdeveniments

Exposició del fons d’art de la Fundació Enciclopèdia Catalana al col·legi d’enginyers industrials

Actes i activitats
20 de març de 2006, 0:00 h

Fins el 20 de marçSala d’Exposicions del Col·legi d’Enginyers, Via Laietana, 39; vestíbul.

Fins el 20 de març
Sala d’Exposicions del Col·legi d’Enginyers, Via Laietana, 39; vestíbul.

La sala d’exposicions del Col·legi d’Enginyers Industrials acull una mostra representativa del Fons d’Art de la Fundació Enciclopèdia Catalana, en una exposició que romandrà oberta fins el proper 20 de març. L’exposició inclou tant obres d’autors consagrats com Josep M. Subirachs, Josep Guinovart, Albert Ràfols-Casamada, Josep Serra Llimona, com obres d’autors joves com Jordi Pintó o Neus Martín Royo, guanyadora de l’última edició del Premi Obra Gràfica, que atorga la Fundació Enciclopèdia Catalana. Totes les obres exposades són originals, numerades i signades a mà pels seus autors.

Aquesta exposició, organitzada per la Comissió de Cultura del Col·legi d’Enginyers Industrials i Fundació Enciclopèdia Catalana, es pot visitar de dilluns a divendres (de 9 a 21h) a la Sala d’Exposicions del Col·legi d’Enginyers (Via Laietana, 39; vestíbul).

Enciclopèdia Catalana, des de la seva fundació, ha estat promotora de la cultura catalana en totes les seves manifestacions. L’any 1988 va instituir el seu Premi Obra Gràfica, que s’atorga anualment a un artista emergent. El Fons d’Art és un recull de les obres guanyadores d’aquest premi i d’encàrrecs directes realitzats a artistes ja consagrats.

Adreça/Ubicació
Catalunya