Carregant Esdeveniments

Exposicions en el marc de les jornades sobre la Franja i l’Alguer a Sabadell

Actes i activitats
5 d'abril, 17:00 h - 10 d'abril, 14:00 h de 2016

En el marc de les jornades De la Franja a l’Alguer: compartim llengua i cultura, podeu visitar dues exposicions fotogràfiques L’Alguer t’enamorarà i Mequinensa!, del 5 al 10 d’abril de 2015 a l’Espai Cultura (carrer d’en Font, 25. Sabadell).

En el marc de les jornades De la Franja a l’Alguer: compartim llengua i cultura que hem organitzat, us convidem a visitar dues exposicions fotogràfiques L’Alguer t’enamorarà, de Joan Mayoral i Mequinensa!, de Jesús Moncada, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 del 5 al 10 d’abril de 2015 (carrer d’en Font, 25. Sabadell). 


Programa


Acte inauguraldimarts, 5 d’abril de 2016, a dos quarts de vuit del vespre. Comptarem amb la participació de Néstor Macià, que ens presentarà el seu llibre Bernat Corremón al Matarranya.

Els dies 6, 7 i 8 d’abril. a les 7 del vespre, hi haurà lectura de textos i poemes de diferents autors de la Franja i de l’Alguer, a càrrec de voluntaris i amics d’Òmnium Sabadell, amb una durada d’uns 30 minuts. Si esteu interessats a participar-hi, envieu-nos un correu mitjançant aquest enllaç

Acte de clausura – diumenge 10 d’abril, a les 12 del migdia, amb la participació de Josep Miguel Gràcia que ens llegirà alguns fragments de la seva obra Pasqual Andreu, lo Florit (Lo Floro en vers), un bandoler de la Franja molt famós en el seu temps, i de Lo Barber de l’Alguer, que ens llegirà poesia algueresa.

Horari de les exposicions


– De dimarts a divendres: de les 5 de la tarda a les 9 del vespre
– Dissabte: de les 11 del matí a les 2 del migdia, i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre
– Diumenge: de les 11 del matí a les 2 del migdia


Lectures (a les 7 del vespre)


– Dia 6 d’abril: fragments de Camí de sirga, de Jesús Moncada, a càrrec d’Enric Arquimbau, actor i músic
– Dia 7 d’abril: Menú: la cuina del cor, de Cesc Gil Lombarte, i poemes algueresos de Claudio Gabriel Sanna
– Dia 8 d’abril: poemes de Cartes a la molinera, de Desideri Lombarte, a càrrec de Josep Boltaina, i poemes algueresos del disc Alguimia de Franca Masu
 

Us podeu baixar d’aquests enllaços el cartell i el programa.


Organització: Òmnium Cultural de Sabadell

Amb la col·laboració de: Museu Etnològic de Barcelona i Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859