Carregant Esdeveniments

Festa de demarcació a La Garriga

Actes i activitats
19 de març de 2014, 18:30 - 20:00 h

La demarcació de la Serralada Litoral, que comprèn el Barcelonès Nord, el Maresme i el Vallès Oriental, celebrarà el lliurament de premis a La Garriga. Aquesta festa és itinerant.

Ja tenim data per a la celebració de la festa de demarcació d’enguany: serà el dia 19 de març, a les 18.30 hores, al Teatre de La Garriga El Patronat. La festa de demarcació es fa de forma itinerant entre les tres comarques que la conformen: el Barcelonès Nord, el Maresme i el Vallès Oriental.

Durant l’acte farem públics els finalistes d’enguany, que passaran a concursar a nivell nacional amb els finalistes de la resta de demarcacions de Catalunya. Us recordem que seran tres alumnes de cada categoria; és a dir, un total de 18 alumnes, que van des de cicle inicial de primària fins a batxillerat i cicles formatius.

Els encarregats d’amenitzar l’acte musicalment parlant seran els membres de l’Associació d’Arts Escèniques El Gremi, de La Garriga.

Des d’aquí volem donar les gràcies a l’Ajuntament de La Garriga i al Teatre de La Garriga El Patronat per la seva col·laboració.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.