Carregant Esdeveniments

“I si expliquem un conte?”: presentació a Sentmenat

Actes i activitats
Divendres, 14 de setembre de 2018, a les 7 del vespre

El divendres 14 de setembre, de 2018, a les 7 del vespre, a la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila, a Sentmenat, es presenta el llibre I si expliquem un conte?, amb la participació del seu autor, el sabadellenc David Vila i ros, i de l’autora de les il·lustracions, Sílvia Morillas.

Es tracta d’un un recull de petites històries il·lustrades que, en paraules del seu autor, ens volen esperonar a reflexionar i a comprometre’ns. El llibre, magníficament il·lustrat per Sílvia Morilla, ha estat publicat per Hi som, una associació que treballa amb persones amb necessitats de suport i amb risc d’exclusió social, i una part dels beneficis que s’obtinguin amb les vendes seran per ells.

Organitza: Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila (passeig de l’Església, 6. Sentmenat. Vegeu el mapa)

Us podeu baixar el cartell de l’acte aquí.

Podeu saber més coses de David Vila i Ros seguint el seu blog Malgrat la boira.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.