Carregant Esdeveniments

Joan-Lluís Lluís presenta a Molins de Rei ‘Junil a les terres dels bàrbars, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any

Actes i activitats

6 de juliol de 2022, 19:00 h
Dimecres 6 de juliol a les 19 h
A la sala d’actes del Centre Cívic Federació Obrera (C. de Jacint Verdaguer, 48. Molins de Rei)

Junil, a les terres dels bàrbars, de Joan-Lluís Lluís
per haver aconseguit “atrapar el lector des de la primera línia” amb un relat que és, alhora, una rondalla explicada de manera aparentment senzilla i transparent. Un llibre “de viatges amb personatges que apareixen i desapareixen”, ambientada en l’època de l’Imperi romà, i que s’explica a partir d’un narrador “lliure i contemporani” que permet “entrar i sortir de la història, ensenyar les bambolines de la narració i fer prendre consciència als lectors que si algú pensa alguna cosa que li agradaria que li hagués passat i l’explica com si ho hagués fet, no tan sols s’ho passarà bé el narrador sinó també el públic lector”.

Es tracta de la primera vegada en la història del Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any que el jurat entrega el premi per unanimitat.

Joan-Lluís Lluís (Perpinyà, 1963) és un novel·lista, poeta, traductor, assagista i columnista català que ha rebut diversos premis literaris, en particular el premi Sant Jordi 2017 per ‘Jo sóc aquell que va matar Franco’. Té obres traduïdes en basc, castellà, francès i txec.