Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó, a Gavà.

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 20:30 h
La revetlla de Sant Joan, amb la Flama del Canigó, tornarà a protagonitzar la nit del 23 de juny a la Plaça Balmes de Gavà.

A l’activitat hi participen dotze entitats locals. Tres d’elles com a organitzadores – la Unió Muntanyenca Eramprunyà, l’Agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia i la Secció Local de Gavà d’Òmnium Cultural – i la resta com a col·laboradores: Companyia General del Foc, Sonaquetomba, Ateneu Popular La Màquia, Club d’Atletisme Gavà, Esbart Bruguers, La Mata de Jonc, Castellers de Gavà, Gegants i Gegantons i Amics del Museu.

 

(Fotos: edició 2014 de la Flama a Gavà)

La Flama, provinent del cim del Canigó, entrarà a Gavà per la Rambla portada per corredors i a les 20.45 hores serà rebuda a la Plaça Josep Tarradellas, on es llegiran els manifestos. A les 21.15 hores la Flama arribarà a la Plaça Balmes, precedida per una senyera. En aquest espai es desenvoluparà la festa, amb balls, castells, una foguera i el sopar de revetlla amb música en viu.

Us destaquem   les fites més importants :
 

  • 20:30 Arribada de la Flama. Cantonada de la Rambla amb la carretera de Santa Creu de Calafell.
  • 20:45 Rebuda de la Flama. Plaça de Josep Tarradellas. Localització.
  • 22:00 Encesa de la Foguera i Revetlla Popular. Plaça de Jaume Balmes.
  • Organitza: UME, Secció Local de Gavà d’Òmnium Cultural, AEiG Roc del Migdia, amb la col·laboració de diverses entitats cíviques gavanenques.
 
Us hi esperem!!!!

Òmnium Baix Llobregat
[email protected]

Web Baix Llobregat                    Agenda Baix Llobregat                    FacebÒC-Baix Llobregat

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.