Carregant Esdeveniments

La mostra VOC a Ribes de Freser

Actes i activitats
17 de novembre de 2018, 19:00 - 22:00 h

El VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

VOC són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries i micrometratges realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

VOC és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània del 15 al 25 de novembre de 2018.

VOC és l’acrònim de Versió Original en Català.

 

La nova edició del VOC, Premis i Mostra d’Audiovisual en Català arriba a 37 municipis

Organitzat per Òmnium Cultural, el VOC► Premis i Mostra d’Audiovisual en Català s’estén per tot el territori. En l’edició d’enguany, 37 pobles i ciutats donaran suport a l’audiovisual en català acollint i programant a les seves sales els curtmetratges i documentals que han passat a formar part de la selecció final del total de 103 obres presentades (55 curtmetratges, 31 documentals i 17 websèries, videoblogs i nous formats web).

El VOC► 2018, que arrencarà amb una sessió inaugural el pròxim 16 de novembre a l’Auditori de La Pedrera, se celebrarà del 16 al 29 de novembre. El guanyadors es donaran a conèixer durant l’acte de cloenda que tindrà lloc el 30 de novembre.

Aquesta és la segona edició que se celebra en absència del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que és en presó preventiva des del 16 d’octubre del 2017. Des de la presó de Lledoners, Cuixart encoratja els creadors catalans a participar en la tercera edició del VOC►. “La cultura és motor de canvi, és un agitador de consciències. Des d’Òmnium Cultural animem a les ànimes inquietes del país a participar en aquesta edició”, diu Cuixart.

Què és el VOC►?

VOC► és un projecte impulsat per Òmnium Cultural que té com a objectiu estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Per aconseguir-ho, reconeixem els millors curtmetratges, documentals, websèries, videoblogs, micrometratges i qualsevol altre nou format audiovisual distribuït per internet realitzats originalment en català.

A la comarca, la mostra VOC tindrà lloc a Ribes de Freser el dissabte 17 de novembre a partir de les 19h.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.