Carregant Esdeveniments

‘Les hores greus’ del MHP Quim Torra a Sant Cugat del Vallès

Actes i activitats
Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 19 h

“Les hores greus” és el primer volum del “Dietari de Canonges”, escrit pel president Quim Torra i Pla, que comprèn el període del 15 de març al 30 d’abril de 2020. Un diari íntim, reflexiu, colpidor.

Serà presentat a Sant Cugat del Vallès el dimecres, 21 d’abril de 2021 a les 19 h al Celler Modernista (c. Sant Medir, 24) i comptarà amb la presència del vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i del MHP Quim Torra. L’acte serà presentat per Jaume Angerri, president d’Òmnium Sant Cugat.

L’aforament és limitat i cal inscriure-s’hi prèviament a través del següent formulari.

Vull assistir a la presentació del llibre

També es podrà seguir l’acte en directe a través del canal de Youtube d’Òmnium Sant Cugat.

 

Quan el dia 15 de març vaig començar el meu confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d’imaginar la tragèdia que la pandèmia de la COVID suposaria per al nostre país. Fins que no em van inhabilitar, més de sis mesos i mig després, vaig dedicar-hi totes les forces de què disposava.

Així comença el pròleg del llibre en què narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia que Quim Torra visqué, en bona part, sol, malalt i confinat a la Casa dels Canonges.

 

Demanem accedir-hi amb antelació per evitar aglomeracions. Caldrà seguir totes les mesures sanitàries actuals i portar la mascareta en tot moment. No podran accedir persones amb símptomes de COVID-19, o bé les que hagin estat en contacte directe amb un malalt.