Carregant Esdeveniments

“Llegir poesia en temps de crisi” amb Papers de Versàlia

Actes i activitats
29 de març, 17:00h - 24 de maig, 17:00h de 2017

Des del 29 de març fins el 24 de maig, Papers de Versàlia organitza el quart cicle de lectures de poesia, Llegir poesia en temps de crisi, a la biblioteca del Vapor Badia de Sabadell.

Aquest mes de març ha començat el quart cicle de lectures de poesia que organitza cada any Papers de Versàlia. Les lectures es faran a la Biblioteca del Vapor Badia de Sabadell (c. de les Tres Creus, 127) i acabaran el 24 de maig.

El cicle tindrà enguany dues parts. En les primeres quatre sessions es presentarà l’obra de rellevants poetes àrabs i jueus: Mahmud Darwix, Yehuda Amichai, Adonis i Hamutal Bar-Yosef. En les altres quatre sessions, es presenbtarà l’obra de quatre poetes sabadellencs actuals: Víctor Mañosa, David Madueño, Anna Garcia Garay i Toni Quero.

Podeu consultar el programa sencer aquí.

Organitza: Papers de Versàlia

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.